söndag 21 oktober 2012

Rasist? Så Not 2012!

Tycker att detta inlägg var så bra skrivet så jag kopierar hennes text!
Nu har Sofi redan fått en skjuts i bloggandet iom insamlingen till Lundegård men lite till skadar väl inte! Hon fick alltså denna kommentar av en läsare:

 Bara för att SD steg stort så ska jag fira med att kika genom garderoben som en fin gest. Även om de barnen kostar oss en slant, så är jag inte hårdhjärtad. Men glöm inte bort att det finns även svenska barn som fryser om vintern.
 
Svar: Verkligen, verkligen fint av dig!
För du har givetvis tänkt på att dessa barn säkert kommit hit av fri vilja, de ville säkert lämna sitt hem och sina leksaker, sina vänner och släktingar för att komma till ett land där det är kallt och rått 340 dagar om året, ett land där de inte behärskar språket! De var säkert barnen som tvingade sina föräldrar till denna galenskap!
Dessutom ville de sitta inomhus för att de inte hade några varma kläder med sig och utan leksaker hela dagarna, det är ju sånt som barn gillar!
Det var förmodligen precis va dom tänkte när de fick lämna sina land, bara de fick komma till “underbara Sverige” där det sorgligt nog bor idioter som du!!
Jag föreslår att du rotar så långt in i garderoben, så du kanske går vilse och blir kvar därinne för alltid!
herregud, finns det något mer omodernt än att vara rasist 2012?

Inga kommentarer: